ZorgPlus

.

ZorgPlus introduceert nieuwe inschrijfmodule

ZorgPlus, kondigt met trots een nieuwe functie aan in het Thuiszorgplanner-systeem. Deze ontwikkeling stelt collega’s in staat om zichzelf in te plannen voor openstaande diensten, waardoor ze nog meer controle hebben over hun werkschema.

De nieuwe functie biedt alle collega’s de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer ze extra diensten willen werken, naast de reguliere planning die nog steeds door de planners wordt uitgevoerd. Dit betekent dat alle collega’s flexibeler kunnen zijn in het kiezen van hun werktijden, wat bijdraagt aan een betere balans tussen werk en privé.

Met deze nieuwe functie streeft ZorgPlus ernaar om het planningsproces voor de collega’s te verbeteren. Door zelf openstaande diensten te kunnen kiezen, kunnen collega’s sneller ingepland worden en hebben ze meer zekerheid over hun werkuren.

Het doel van deze toevoeging aan het Thuiszorgplanner-systeem is om het voor alle collega’s nog gemakkelijker te maken om diensten te vinden die aansluiten bij hun beschikbaarheid en voorkeuren. Deze nieuwe functionaliteit zal niet alleen de efficiëntie verbeteren, maar ook bijdragen aan een betere werktevredenheid onder het personeel.

Deze innovatie is een belangrijke stap voor ZorgPlus in het streven naar het optimaliseren van de werkomgeving voor alle collega’s. Door middel van verbeteringen en investeringen in technologie blijft ZorgPlus zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige zorg aan hun cliënten, terwijl we tegelijkertijd een ondersteunende en flexibele werkomgeving bieden voor alle collega’s.