ZorgPlus

.

ZorgPlus blikt terug op een geslaagde kerstborrel

Op 14 december 2023 heeft ZorgPlus, haar jaarlijkse kerstborrel georganiseerd als blijk van waardering voor haar hardwerkende medewerkers. Met een sprankelende sfeer en warme genegenheid vierde ZorgPlus deze bijeenkomst bij Juffrouw Tok, waar gezelligheid, lekkernijen en een hartelijk samenzijn centraal stonden.

In voorgaande jaren stond ZorgPlus bekend om haar innovatieve aanpak, waarbij vorig jaar een drive-thru kerstviering werd georganiseerd. Dit jaar verraste de organisatie echter haar medewerkers met een traditionelere, maar niet minder feestelijke bijeenkomst bij Juffrouw Tok.

Als organisatie die sterk gelooft in de kracht en toewijding van haar medewerkers, wilden ZorgPlus dit jaar een speciale ervaring creëren om onze dankbaarheid te tonen. De kerstborrel bij Juffrouw Tok bood ZorgPlus de perfecte gelegenheid om onze medewerkers te bedanken voor hun onvermoeibare inzet gedurende het hele jaar.

De middag was gevuld met warmte en vreugde, waarbij medewerkers werden verwelkomd met een assortiment aan lekkere hapjes en drankjes. De rode lopers zorgde voor extra gezelligheid d.m.v. muzikale ondersteuning.

Daarnaast was er een sfeervolle kerstmarktje opgezet waar medewerkers konden rondlopen en genieten van verschillende kraampjes met feestelijke producten. Na afloop kregen alle medewerkers een speciaal samengesteld kerstpakket, als een tastbaar gebaar van waardering.

De kerstborrel bij Juffrouw Tok was een prachtige gelegenheid om even samen te komen, te genieten van elkaars gezelschap en om de feestdagen in te luiden op een warme en gezellige manier.

Het team kijkt ernaar uit om het nieuwe jaar in te gaan met hernieuwde energie en vastberadenheid om de missie van ZorgPlus voort te zetten: kwalitatieve zorg leveren met zorg en aandacht voor zowel medewerkers als cliënten.