ZorgPlus

.

ZorgPlus bied Personal Trainer aan

Samenwerking met Personal Trainer ‘Fitcoach’

ZorgPlus, zet zich niet alleen in voor het welzijn van hun cliënten, maar ook voor dat van hun eigen collega’s. Met een nadruk op een gezonde levensstijl als een sleutel tot optimale prestaties, lanceert ZorgPlus een consult om het welzijn en de vitaliteit van het personeel te bevorderen.

Het adviserende gesprek zal plaatsvinden tussen onze collega’s en een ervaren personel trainer van ‘Fitcoach’. Deze gesprekken bieden medewerkers de gelegenheid om advies te ontvangen over hun levensstijl en strategieën om hun vitaliteit te verbeteren, terwijl de vertrouwelijkheid van de gesprekken wordt gewaarborgd.

De gesprekken zullen focussen op vier essentiële pijlers van vitaliteit: voeding, beweging, slaap en stressmanagement. Medewerkers zullen waardevolle inzichten ontvangen over hoe zij hun energieniveau kunnen verhogen, een gezonde levensstijl kunnen integreren in hun dagelijkse routine en effectieve strategieën kunnen ontwikkelen om stress te verminderen.

Met dit initiatief streeft ZorgPlus ernaar om een cultuur van welzijn en gezondheid te bevorderen, waarbij het welzijn van het personeel centraal staat naast de zorg voor hun cliënten. Samen werken we aan een gezondere en vitalere toekomst voor alle betrokkenen.