U wilt zorg ontvangen

Als u van mening bent dat u zonder (thuis)zorg niet kunt blijven wonen waar u nu woont dan kunt u verschillende stappen ondernemen. U kunt voor advies naar uw huisarts gaan of naar het sociaal team in uw gemeente. U kunt ook contact opnemen met ZorgPlus. Onze zorg coördinator zal u te woord staan en u vertellen wat de mogelijkheden zijn op zorggebied. Als u een goed beeld heeft van de mogelijkheden en u bent overtuigd dat ZorgPlus de juiste  zorgverlener is voor u dan zal onze wijkverpleegkundige beoordelen hoeveel en hoe vaak u zorg nodig heeft. Een zorgplan zal geschreven worden en de zorg zal naar tevredenheid en in goed overleg opgestart worden. Wij vertellen u van te voren wat mogelijk is maar ook wat niet kan. Gaandeweg de tijd zal uw zorgplan waarschijnlijk  bijgesteld worden naar uw wensen en mogelijkheden.

Zorg regelen met PGB

Bent u al in het bezit van een indicatie en u wilt zorg ontvangen van ZorgPlus middels een Persoons Gebonden Budget (PGB) dan is dit niet  mogelijk. ZorgPlus werkt niet op PGB-basis. Het PGB-geld wordt op een rekening gestort bij de SVB (Sociale Verzekerings Bank). Het zorgbedrijf van uw keuze stuurt de factuur (van de ingekochte zorg) op naar de SVB en zij betalen de factuur.  Op deze manier wordt uw PGB-geld goed en overzichtelijk besteed.

Kiezen voor ZorgPlus

ZorgPlus is de beste keus als het gaat om een persoonlijke benadering, ervaren mensen die in overleg voor u doen wat u van hen verwacht en die graag iets extra’s doen voor haar cliënten. Een bedrijf dat werkt in kleine teams waardoor er weinig verschillende zorgverleners aan uw bed staan. We vertellen u een eerlijk verhaal en beloven u geen dingen die we niet waar kunnen maken. Als u twijfelt of vragen heeft of hulp nodig heeft om te kiezen voor de juiste zorgverlener dan kunt u altijd met uw vragen bij  ZorgPlus terecht.