ZorgPlus

.

Wasvoorziening

voor inwoners van Montferland

Wasvoorziening in de gemeente Montferland

Per 01 april 2021 kunnen cliënten in de gemeente Montferland die een WMO-indicatie hebben gebruik maken van de ZorgPlus wasvoorziening. Deze wasvoorziening komt in plaats van de tijd die voorheen geïndiceerd werd voor ondersteuning bij de waswerkzaamheden.

Als men gebruik maakt van de wasvoorziening dan komt onze chauffeur van de wasbus één maal per week uw waszak ruilen. U hoeft uw waszak niet aan de weg te zetten. Onze chauffeur haalt/ruilt uw waszak binnen op. De waszak mag u vullen met maximaal 8 kg was per adres. Deze waszak wordt in een centrale wasserij gewassen waarna onze chauffeur de schone was weer bij u thuis brengt en uw gebruikte was(zak) weer meeneemt.

ZorgPlus verzorgt dit in samenwerking met het wasbedrijf Topcleaning met vestigingen in Eerbeek en Harderwijk. Topcleaning maakt gebruik van een professioneel ongeparfumeerd wasmiddel dat gebruikt wordt voor mensen met een wasmiddelenallergie. Uw was wordt door Topcleaning op kleur gesorteerd en tijdens het wassen op een lage temperatuur wordt een desinfectant toegevoegd. Uw bovenkleding wordt voor u gestreken. Topcleaning werkt op een milieuvriendelijke manier.

Veel redenen dus om gebruik te maken van de wasvoorziening. Mogelijk heeft u vragen over de wasvoorziening. Heeft u vragen, belt u ons dan op voor meer informatie op nummer 0316-532319.