ZorgPlus

.

Lancering nieuwe website

Op 01-01-2024 lanceren wij met trots onze nieuwe website. Met deze vernieuwde website streven we ernaar om zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen. Dit maken we mogelijk door ons zo transparant mogelijk op te stellen. Dit doen we door de bezoeker inzicht te geven in wat we doen en waar we voor staan, maar ook door de bezoekers op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen ZorgPlus. Houd onze site daarom ook in de gaten en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Belangrijke punten/veranderingen website:

  • Overzichtelijke lay-out: Functioneel en duidelijk. Op deze manier is de nieuwe website ingericht. Op deze manier is het makkelijk informatie te vinden en bij vragen in contact te komen met het kantoor.
  • Nieuwspagina: Er is ook een nieuwspagina toegevoegd aan de website. Hierdoor is het mogelijk om de bezoekers op de hoogte te houden van ontwikkelingen die spelen binnen ZorgPlus.
  • Medewerkerspagina: Ben je een van onze collega’s? Neem dan een kijkje op de nieuwe medewerkerspagina. Hier zijn handige linkjes te vinden, documenten en overige informatie.
  • Overstaphelper: Om onze cliënten meer informatie te geven betreft het overstappen naar een ander zorgaanbieder, hebben wij de pagina ‘Overstaphelper’ in het leven geroepen. Op deze pagina staan overzichtelijk de stappen die genomen dienen te worden om een overstap in gang te zetten.
  • Overzicht werkgebied: Mocht je benieuwd zijn in welke gebieden ZorgPlus werkzaam is, dan kan je is een kijkje nemen op de pagina ‘Werkgebied’ hier staan alle gemeentes waarbinnen wij werkzaam zijn.
  • Verhelderende vacature pagina: Om het solliciteren zo makkelijk mogelijk proberen te maken, hebben we hier een vacaturepagina aan geweid. Hierop zijn de mogelijkheden te vinden, én kan je direct solliciteren.
  • Over ZorgPlus: Om onze bezoekers meer duidelijk te geven over wat we doen én waar we voor staan en naar streven, kan je op de pagina ‘Over ZorgPlus’ hierover meer informatie vinden.
  • Veelgestelde vragen: Omdat we begrijpen dat er bepaalde vragen op kunnen komen, wanneer het gaat om huishoudelijke hulp, hebben we er alvast een aantal behandeld. Deze zijn te vinden op de pagina ‘Veelgestelde vragen’.
  • Medewerkers pagina: Medewerkers kunnen nu handige linkjes, bestanden en nog veel meer terugvinden op de site. Dit alles is te vinden op de pagina ‘Voor medewerkers’.

Met dank aan Tim Edits