ZorgPlus

.

Huishoudelijke hulp

Hulp sámen en in overleg met u.

Wilt u graag hulp bij het huishouden?

Wanneer u merkt dat de huishoudelijke werkzaamheden voor u en/of uw huisgenoten te zwaar worden, en u wilt graag blijven wonen in uw huidige woning, dan kunt u overwegen om ondersteuning aan te vragen bij uw gemeente.

Meldt u zich dan bij het sociaal team van uw gemeente. (kijk op de website van uw gemeente voor het tel. nr.) Informeer óf u recht heeft op huishoudelijke hulp/zorg en welke vorm van huishoudelijke zorg het beste bij u past. Per gemeente zijn er verschillende diensten waar u mogelijk gebruik van kunt maken.

Mocht het aan de orde zijn, dan mag u zelf een keuze maken uit één van de gecontracteerde aanbieders. Vergelijk een aantal aanbieders en kies de aanbieder waarvan u denkt dat deze aanbieder bij u past. Dit zou zo maar ZorgPlus kunnen zijn. ZorgPlus is immers gespecialiseerd in alle vormen van huishoudelijke zorg.

Zodra de indicatie bij ZorgPlus binnen is, wordt een huisbezoek ingepland waarin uw wensen besproken worden. Kort daarna zal de hulp opgestart worden.

Wij streven ernaar om bij u een (geschoolde) vaste hulp op een vaste dag en tijd bij u in te plannen. Uw vaste hulp kent u en weet wat uw wensen zijn en wat er vorige keren is gebeurd. U doet wat u kunt en onze hulp helpt u met de rest. Zo zorgen we samen voor een schoon, opgeruimd en veilig huis. Dit geeft rust en zekerheid. Voor meer informatie over onze huishoudelijke zorg mag u ZorgPlus ook bellen op nummer 0316-532319. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. U bent bijvoorbeeld ook welkom als u een WLZ indicatie heeft.

Overstappen naar ZorgPlus?

Krijgt u momenteel zorg van een ander zorgbedrijf dan ZorgPlus, en overweegt u over te stappen naar ZorgPlus, kijk dan op onze handige Overstaphelper.