ZorgPlus

.

€100 Bonus aanbrengen nieuwe collega!

Beste collega’s,

Met de zomer in het vooruitzicht en vakantieplannen die langzaam vorm beginnen te krijgen, willen we jullie laten weten dat we weer op zoek zijn naar vakantiekrachten om ons team te versterken! Bij ZorgPlus streven we er altijd naar om de beste zorg aan onze cliënten te bieden, en daarom hebben we jouw hulp nodig om deze zomerperiode soepel te laten verlopen.

We weten dat velen van jullie reikhalzend uitkijken naar een welverdiende vakantie, en we willen ervoor zorgen dat jullie kunnen genieten van deze tijd zonder je zorgen te hoeven maken over het werk. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vakantiekrachten die graag willen bijspringen tijdens de zomermaanden.

Ken je iemand die geschikt zou zijn voor deze functie? Breng ze dan aan bij ZorgPlus en ontvang een bruto bonus van €100,- (voorwaarden zijn van toepassing) voor elke nieuwe medewerker die je aanbrengt!

Als je geïnteresseerd bent in het delen van deze vacature met vrienden, familie of kennissen, neem dan contact op personeelszaken voor meer informatie. Samen kunnen we ervoor zorgen dat onze cliënten ook tijdens de zomermaanden de zorg en ondersteuning krijgen die ze verdienen.

We kijken ernaar uit om samen een succesvolle zomerperiode tegemoet te gaan, waarin we blijven streven naar de hoogste kwaliteit van zorg voor onze cliënten. We waarderen jullie inzet enorm en willen jullie bedanken voor jullie harde werk en toewijding.

Bonus voorwaarden – ZorgPlus (zorg-plus.nl)